News Flash:

Reteta de tarta cu fructe

7 Mai 2013
2345 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g unt
200 g faina
1 galbenus
2 linguri zahar pudra
50 ml apa
650 ml lapte
3 oua
1 galbenus pentru crema
80 g zahar fin
1 pastaie de vanilie
40 g amidon

Mod de preparare:

Amesteca faina cernuta cu untul, zaharul pudra si galbenusul pana obtii un aluat omogen. Formeaza din aluat o bila si pune-l la frigider 20 de minute. Pune laptele la fiert intr-o craticioara impreuna cu vanilia, la foc potrivit pentru 10 minute.
Intinde aluatul intr-un strat mai gros si pune-l la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 15 minute. Bate ouale si galbenusul impreuna cu zaharul si dizolva amidonul cu o lingura din laptele cu vanilie si amesteca-le. Toarna crema peste aluat si pune-l inapoi la cuptor pentru 40 de minute. La final orneaza cu fructele care iti plac, precum struguri, piersici, kiwi, ananas sau capsuni.
Iti recomandam sa servesti tarta cu fructe serveste rece, cu frisca, alaturi de o limonada sau un fresh de portocale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt zahar pudra oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2199 viz    0 com
2267 viz    0 com
3731 viz    0 com
4144 viz    0 com
5357 viz    0 com
2194 viz    0 com
2414 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032517 (s)