News Flash:

Reteta de tapas cu creveti

7 Mai 2013
1785 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

20 g unt
ulei de masline
piper
sare
3 creveti
1 anason stelat
3 rosii cherry
100 g baby spanac
½ ardei rosu

Mod de preparare:

Pe langa ingredientele de mai sus, ai nevoie de 100 g aluat foietaj, care se taie cu o forma rotunda si se baga la cuptor 15 minute, la 200 C. Se trage la tigaie ardeiul taiat marunt +anason in ulei de masline si se condimenteaza cu sare dupa gust. Rosiile cherry se trag la tigaie in unt cu sare si piper.

Spanacul il tragem si pe el la tigaie in ulei de masline, condimentam cu sare si piper dupa gust. Crevetii ii curatam si ii prajim pentru 30 de secunde in ulei de masline cu sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

baby spanac ardei rosu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2511 viz    0 com
3888 viz    0 com
4176 viz    0 com
1806 viz    0 com
1051 viz    0 com
1636 viz    0 com
1457 viz    0 com
3257 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013895 (s)