News Flash:

Reteta de tapas cu creveti

15 Octombrie 2014
1843 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 creveti medii curatati, fara codita
10 felii bagheta groase de 1/2 deget
100 gr chorizo
1 ardei iute rosu
100 gr branza dulce de vaca
1 legatura chives
100 gr rosii mici pruna rosii si portocalii
1 lime
1 legatura busuioc
piper proaspat macinat
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Rosiile se taie in jumatate, se asezoneaza, si se maseaza usor in bol cu ulei masline si lime, alaturi de busuioc rupt in bucati mari. Choriso-ul se taie felii subtiri si se face crocant in tigaie unsa cu putin ulei la foc iute. Se scurge pe servetel si se taie marunt cum se raceste. In grasimea ramasa in tigaie de la chorizo se tin pe foc tare crevetii cate 30 sec pe fiecare parte.
Branza dulce se freaca cu sare, piper, cateva picaturi de ulei de masline, chives si ardei iute taiate marunt. Painea felii se stropeste cu ulei de masline si se face crocanta in tigaie sau pe gratar.
Tapas-urile se pregatesc ungand fiecare felie cu crema de branza pe care se pune o jumatate de crevete taiat pe lung. Se presara choriso crocant, se pune mot cu o jumatate de rosie si o frunzulita de busuioc.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masterchef retete tapas tapas creveti retete internationale culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017451 (s)