News Flash:

Reteta de tagliatelle cu sos

15 Aprilie 2014
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g faina 00
3 oua
450 g sos bolognese Barilla
45 g parmezan

Mod de preparare:

Pune faina pe un tocator de lemn si fa o gaura in mijloc. Sparge acolo ouale si incepe sa incorporezi faina, treptat. Framanta aluatul pana e gata, apoi lasa-l 20 de minute sa stea. Intinde aluatul pana devine o fasie subtire, apoi taie-l in forma de tagliatele. Cand termini, intinde pastele pe o tava presarata cu faina sa se usuce.

In timpul asta, incalzeste sosul bolognese intr-o tigaie, la foc mic. Pune pastele la fiert intr-o oala mare, in apa putin sarata. Cand sunt gata (al dente), scurge-le de apa. Amesteca-le cu sosul bolognese si presara parmezan deasupra, chiar inainte de servire.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tagliatelle retete internationale tagliatelle sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013922 (s)