News Flash:

Reteta de tagliatelle cu dovleac

2 Martie 2012
1658 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatella cu dovleac
Ingrediente:

2 oua
1 cana pulpa de dovleac mixata bine
sare
faina cat cuprinde

Mod de preparare:

Din toate ingredientele se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. se pot folosi atat proaspete, cat si uscate.
Tagliatelle cu dovleac pregatita de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua sare faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013765 (s)