News Flash:

Reteta de Tabbouleh cu fructe uscate

4 Decembrie 2013
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g grau zdrobit
75 g fistic
1 ceapa rosie mica
3 catei de usturoi zdrobiti
25 g patrunjel
15 g menta
coaja rasa fin si zeama unei lamai
150 g prune uscate
4 linguri de ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Graul se pune intr-un vas si se acopera cu apa fierbinte si se lasa la inmuiat un sfert de ora. Fisticul se pune intr-un alt recipient, se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul, patrunjelul, menta, coaja si zeama de lamaie si prunele uscate si tocate. Graul se scurge de zeama (printr-o sita), se adauga si celelalte ingrediente si uleiul si se amesteca bine. Se serveste rece.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete bzi culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2000 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012960 (s)