News Flash:

Reteta de surimi pane

11 Iunie 2013
3930 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

12 batoane surimi
2 oua
faina
sare
piper

Mod de preparare:

Batoanele de surimi le-am lasat sa se decongeleze. Intr-un vas am batut ouale cu putina sare si piper, iar in alt vas am pus faina. Am dat fiecare baton de surimi prin faina, apoi prin ou, si iar prin faina si le-am pus la prajit in ulei.
Le-am prajit pe toate partile, apoi le-am scos pe o platou in care am pus servete de hartie.
Noi am servit alaturi de rondele de calamar pane (de data asta cumparate, dar pot fi pregatite si in casa), cartofi pai prajiti si sos de hrean (hrean ras - conservat, smantana, zeama de lamaie, putina miere, sare).

Surimi pane recomandate de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

batoane surimi faina piper surimi pane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019405 (s)