News Flash:

Reteta de supa Thai

22 Noiembrie 2013
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sucul de la 1 lime
2-3 fire de coriandru tocat pentru decor
2 bucati ardei iute rosii
2 linguri sos de peste
800g piept de pui dezosat taiat in fasii
1 tulpina lemongrass taiata in bucati mici zdrobite cu lama unui cutit
1 bucata ghimbir (2cm grosime) zdrobita
750ml supa de pui
230ml lapte de cocos

Mod de preparare:


Amesteca laptele de cocos, cu supa de pui, lemongrass si ghimbirul zdrobit intr-o oala. Pune totul pe foc mediu si fierbe-le timp de 15 minute, amestecand constant. Adauga fasiile din piept de pui, sosul de peste si ardeii iuti. Lasa sa de in clocot si apoi acopera oala. Fierbe la foc mic, innabusit, pana cand carnea se inmoaie.Adauga sucul de lime si serveste supa cu putin coriandru tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2178 viz    0 com
1927 viz    0 com
1596 viz    0 com
1677 viz    0 com
5035 viz    0 com
6847 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020019 (s)