News Flash:

Reteta de supa raw cu avocado

27 Iunie 2013
1642 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 avocado copt
sare
suc de la 1/2 lamaie
2 lingurite frunze de menta proaspata
2 lingurite ulei de masline extra virgin
400-500g apa
300g mazare verde proaspata sau congelata
1 castravete mic
1 lingura tahini

Mod de preparare:

Daca folosesti mazare congelata, las-o cateva ore la temperatura camerei sa se dezghete. Cand e gata, curata avocado si castravetele de piele. Spala si marunteste frunzele de menta. Pune totul in blender si adauga sare dupa gust.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

avocado copt mazare verde castravete tahini blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013822 (s)