News Flash:

Reteta de supa miso cu tofu

24 Iunie 2014
1566 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 1/2 linguri miso rosu (condiment japonez)
225 g cubulete tofu
1 catel mare de usturoi
2 linguri de ulei de susan prajit (incins)
1 lingurita ghimbir proaspat ras
1 1/2 linguri otet din orez
120 g pastai proaspete de mazare
4 cepe, feliate
4 ridichi feliate
1 cana de boabe de mazare

Mod de preparare:

Pune usturoiul, ghimbirul, miso, o cana de apa si o lingura de otet in robotul de bucatarie si amesteca-le bine. Transfera supa miso intr-un bol mare si completeaz-o cu inca doua cani de apa rece. Imparte supa, tofu, pastaile de mazare, ridichile si ceapa in patru boluri mai mici. Piseaza boabele de mazare si amesteca piureul obtinut cu jumatatea de lingura de otet ramasa si cu uleiul de susan, apoi pune cate putin in fiecare fiecare bol de supa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale supa miso retete chinezesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019171 (s)