News Flash:

Reteta de supa minestrone

18 Ianuarie 2013
3029 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa tocata marunt
2 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi tocati
1 morcov tocat marunt
400 gr naut din conserva
1 tija de telina tocata marunt
800 ml supa de legume
1 dovlecel tocat in cubulete
400 gr rosii taiate din conserva
10 gr oregano
 
Mod de preparare:

Intr-o cratita mare, incinge uleiul de masline si apoi caleste ceapa si usturoiul timp de cateva minute. Acopera cu un capac si mai lasa pe foc timp de 2-3 minute. Adauga morcovul, telina si dovlecelul.
Acopera din nou cu capac si lasa pe foc timp de 10 minute. Adauga apoi supa, rosiile si nautul. Lasa pe foc pana cand da in clocot, dupa care mai lasa la fiert timp de 20 de minute.
 
Adauga apoi oregano si asezoneaza cu sare si piper. Mai lasa supa pe foc timp de 10 minute. Supa minestrone de iarna se serveste cu paine si smantana.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel tocat oregano cratita mare paine smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2974 viz    0 com
1231 viz    0 com
1495 viz    0 com
1536 viz    0 com
1693 viz    0 com
4771 viz    0 com
2634 viz    0 com
1943 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019255 (s)