News Flash:

Reteta de supa minestrone

4 Septembrie 2014
2357 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g fasole uscata
4 l apa
100 g macaroane
200 g branza telemea
1 morcov
1 patrunjel
2 cartofi
1 ceapa mica
o mana de fasole verde
1/2 varza mica
1 dovlecel tanar
1 conopida mica
3 rosii sau 2 linguri de bulion
4 catei de usturoi
2 linguri de ulei
1/2 lingurita foi de maghiran (se gaseste in farmacii)

Mod de preparare:

Aceasta supa este foarte gustoasa, la fel de buna proaspata, cat si incalzita de pe o zi pe alta. Se fierbe fasolea uscata cu putina apa la foc mic; dupa ce a dat vreo doua clocote, se schimba apa cu alta apa tot fierbinte si se lasa sa fiarba impreuna cu un morcov, un patrunjel si o ceapa, toate taiate marunt.

Se adauga apoi pe rand, dupa timpul necesar fierberii: fasolea tucara sau verde, cartofii, varza, dovlecelul, toate taiate in bucati potrivite, o conopida mica desfacuta in buchete, rosiile sau bulion de rosii si la urma macaroanele.

In timp ce fierbe zarzavatul, se freaca branza telemea cu uleiul, pus cate putin odata, se adauga usturoiul bine sfaramat si foile de maghiran. Se amesteca totul bine, pana se face o crema spumoasa. Se pune cate putina supa ca sa se subtieze, apoi se toarna  cu totul in oala de supa, se gusta de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote. Supa trebuie sa fie groasa, dar cui ii place mai subtire, poate adauga putina apa fierbinte la ultimele clocote.

sursa: 6n
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

minestrone supa italiana retete supe culinar retete ciorbe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1997 viz    0 com
2567 viz    0 com
1832 viz    0 com
1788 viz    0 com
2447 viz    0 com
1852 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014639 (s)