News Flash:

Reteta de supa mexicana de pui

10 Mai 2013
1529 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
250 g mazare
200 g porumb
1 cutie de rosii in bulion
2 cepe mici
1 morcov
1 un ardei iute
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine carnea de pui, pune-o la fiert si spumeaz-o de cate ori este nevoie. Cand este pe jumatate fiarta adauga ceapa si morcovul taiate marunt. Presara putina sare peste ele si lasa-le sa fiarba pana se inmoaie legumele.
Separat, incinge putin ulei intr-o tigaie si caleste mazarea, adauga si porumbul si continua sa le calesti inca 3 minute. Adauga apoi rosiile si ardeiul iute taiat fin. Lasa-le sa mai fiarba aproximativ 5 minute si adauga verdeata tocata marunt.
Pune legumele in supa si las-o sa mai fiarba putin.
Supa mexicana de pui se serveste calda, cu putina zeama de lamaie si presarata cu frunze proaspete de patrunjel.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare ardei iute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019250 (s)