News Flash:

Reteta de supa italiana cu oua

2 Iulie 2013
1086 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 cani de supa de pui nesarata
2 cani de apa
1 cana si un sfert de paste medii
200 g naut
1 legatura de ceapa verde
1 varf de cutit de nucsoara
3 cesti de rucola taiata marunt
4 oua mari
2 linguri de suc de lamaie
6 linguri de parmezan ras
piper negru macinat

Mod de preparare:

Combina supa de pui cu apa, pastele, nautul si nucsoara si pune-le la fiert, la foc mare, intr-o oala medie, acoperita. Las-o sa fiarba aproximativ 8 minute, apoi adauga si rucola si mai las-o sa clocoteasca 1 minut, dupa aceea redu focul. Adauga treptat si ouale si lasa supa sa fiarba inca 5 minute.
La final, asezoneaza supa cu piper si adauga in ea ceapa verde si sucul de lamaie.
Supa italiana cu oua se serveste calda, presarata cu parmezan ras si cu paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste medii ceapa verde nucsoara paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013607 (s)