News Flash:

Reteta de supa frantuzeasca

29 Octombrie 2013
1368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g unt nesarat
3 cepe mari taiate Julien
150 ml vin alb
900 ml supa de pui
sare mare
piper negru dupa gust
3 linguri de coniac
2 buc. piept de pui fara piele, de circa 175 grame fiecare
ulei vegetal
nasturel proaspat

Mod de preparare:

Topeste untul intr-o tigaie mare la foc mediu si prajeste ceapa lent circa 20 de minute, pana devine aurie, amestecand continuu. Adauga vinul si lasa-l la fiert pana se evapora putin, apoi toarna supa de pui si condimentele, lasa sa dea in clocot si asteapta inca 10 minute, pana totul clocoteste la foc mocnit. Acum adauga si coniacul.

Taie pieptul de pui in bucati potrivite si prajeste-le in putin ulei vegetal, asezoneaza-l cu sare si piper si ia-l de pe foc. Pune apoi puiul in mijlocul bolurilor in care urmeaza sa servesti preparatul, toarna supa deasupra si asezoneaza cu nasturel proaspat.
Serveste supa frantuzeasca cu ceapa pe un platou decorat cu fasii subtiri de branza, frunze de cicoare si nuci.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa frantuzeasca retete internationale retete supe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011580 (s)