News Flash:

Reteta de supa de sparanghel

29 Mai 2012
1386 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de sparanghel
Ingrediente:
 
500 g sparanghel
20 g faina
20 g patrunjel
100 kg ceapa
100 g unt
100 ml lapte
marar
sare


Mod de preparare:

Mai intai se curata, se spala si se taie varfurile la sparanghel. Acestea se pun la fiert pana in momentul in care se inmoaie. In alta cratita se pun in doi litri de apa, ceapa si sparanghelul si se lasa la fiert, la foc mediu, pana cand sparanghelul e bine fiert. Se strecoara zeama, iar sparanghelul se da prin blender. Untul se incinge intr-un vas separat, se presara faina care se amesteca bine, se stinge cu zeama de la sparanghel si piper, se adauga sare. Toate ingredientele se mai dau in foc, pentru 10 minute, si cu verdeata tocata marunt. Inainte de servire se poate pune o lingura de smantana.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sparanghel faina patrunjel ceapa unt lapte mararsare cratita zeama vas
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2013 viz    0 com
1400 viz    0 com
4785 viz    0 com
2180 viz    0 com
2005 viz    0 com
2252 viz    0 com
1569 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018489 (s)