News Flash:

Reteta de supa de sfecla

23 Iulie 2013
1515 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 sfecle
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa tocata
2 morcovi mari taiati cubulete
3 tulpini de telina tocate
500 g cartofi taiati cuburi
1 l supa de pui
2 linguri smantana

Mod de preparare:

Sfecla se curata de coaja. Intr-o oala se incinge uleiul la foc mediu si se pun la calit ceapa, morcovii si telina timp de 5 minute. Adaugam sfecla, cartofii, supa si 250 ml apa rece. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minimum si acoperim vasul partial cu un capac si lasam sa fiarba asa timp de o ora. Lasam sa se raceasca usor. Trecem supa prin blender si apoi punem crema obtinuta din nou la incalzit timp de 5 minute. Adaugam sare dupa gust. Punem supa crema in castronel si servim cu smantana.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sfecle smantana foc mediu blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2389 viz    0 com
1543 viz    0 com
1473 viz    0 com
1732 viz    0 com
1625 viz    0 com
1424 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020638 (s)