News Flash:

Reteta de supa de rosii cu chiftele

9 Martie 2012
1671 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de rosii cu chiftele
Ingrediente:

250 g carne tocata de vita
750 ml supa de vita
1 dovlecel dat prin razatoare
1 morcov dat prin razatoare
1 ceapa verde tocata
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi zdrobit
500 g piure de rosii
patrunjel tocat
1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Prima data amestecam ceapa, carnea tocata, morcovul si dovlecelul. Din compozitia obtinuta modelam chiftelute rotunde, incingem jumatate din ulei intr-o tigaie la foc mare si punem chiftelutele la copt timp de 6 minute. Le transferam pe un platou si le mentinem calde. Incingem uleiul ramas intr-o oala si punem ceapa si usturoiul la calit timp de 5 minute. Adaugam supa de vita, piureul de rosii si zaharul. Dupa ce da in clocot, reducem la minim, adaugam chiftelutele si mai lasam sa fiarba 10-15 minute. Potrivim de sare. Punem supa in farfurii si servim cu patrunjel tocat presarat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecel morcov ceapa verde ceapa usturoi patrunjel zahar chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016676 (s)