News Flash:

Reteta de supa de pui cu limeta

15 Martie 2012
3156 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu carne de pui si limeta
Ingrediente:

500 g piept de pui
1 limeta taiata subtire
1 l apa
100 g boabe de porumb
100 g branza feta
2 lingurite ulei de masline
1 lingurita chimen
1 lingurita oregano
1 ardei verde tocat marunt
2 rosii tocate
2 linguri suc de limeta
2 linguri coriandru
4 cepe verzi tocate marunt

Mod de preparare:


Mai intai punem apa si puiul intr-o oala si fierbem la foc intens. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lsam sa fiarba 10 minure. Scurgem puiul si pastram supa in care a fiert. Tocam fasii carnita de pui si o lasam deoparte. Intr-o oala punem uleiul la incins la foc mediu. Punem porumbul si ardeiul la calit timp de 2 minute. Adaugam apoi rosiile, chimenul si oregano. Mai lasam sa fiarba inca 2 minute, dupa care adaugam puiul, supa, feliile de limeta si sucul de limeta. Adaugam sare dupa gust. Punem supa in boluri, presaram ceapa, coriandru si branza feta pe deasupra si se serveste imediat.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

limeta apa branza feta chimen oregano ardei verde rosii coriandru oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1788 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019924 (s)