News Flash:

Reteta de supa de praz

14 Mai 2014
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 tije de praz, taiate
350 g ridichi
1 cana de lapte
3 cartofi, taiati cubulete
900 ml supa de pasare
2 linguri de unt
sare
piper

Mod de preparare:


Topeste untul intr-o oala, adauga legumele si lasa-le putin la calit, apoi toarna supa de pasare. Lasa legumele sa fiarba pana cand se inmoaie, apoi transfera-le in blender si mixeaza-le. Subtiaza piureul cu lapte si adauga sare si piper dupa gust.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa praz retete praz retete ridichi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1377 viz    0 com
1465 viz    0 com
2034 viz    0 com
1176 viz    0 com
1307 viz    0 com
1237 viz    0 com
1178 viz    0 com
1178 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013634 (s)