News Flash:

Reteta de supa de praz

14 Mai 2014
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 tije de praz, taiate
350 g ridichi
1 cana de lapte
3 cartofi, taiati cubulete
900 ml supa de pasare
2 linguri de unt
sare
piper

Mod de preparare:


Topeste untul intr-o oala, adauga legumele si lasa-le putin la calit, apoi toarna supa de pasare. Lasa legumele sa fiarba pana cand se inmoaie, apoi transfera-le in blender si mixeaza-le. Subtiaza piureul cu lapte si adauga sare si piper dupa gust.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa praz retete praz retete ridichi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1443 viz    0 com
1524 viz    0 com
2139 viz    0 com
1213 viz    0 com
1355 viz    0 com
1273 viz    0 com
1223 viz    0 com
1213 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1477 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013962 (s)