News Flash:

Reteta de supa de macris

29 Februarie 2012
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa de macris
Ingrediente:

800 g macris
200 g bacon
150 g orez
putin ulei
200 ml smantana
2 galbenusuri
 
Mod de preparare:
   
Taiem baconul felii subtiri si le prajim in putin ulei. Adaugam macrisul, lasam sa se caleasca putin si apoi completam cu apa (aprox. 3 litri). Deoarece macrisul fierbe foarte repede odata cu apa adaugam si orezul. Condimentam cu vegeta sau sare. Stingem focul cand orezul este fiert. Separat amestecam galbenusurile cu smantana si adaugam putin cate putin din supa fierbinte. Rasturnam amestecul in oala si amestecam.
Supa de macris pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

macris bacon orez ulei smantana galbenusuri
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1906 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014869 (s)