News Flash:

Reteta de supa de hrisca

15 Aprilie 2014
5059 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca hrisca bio (daca nu aveti hrisca la indemana, puteti inlocui cu orez integral)
1 praf ghimbir
2 fire ceapa verde (sau 1 ceapa mica)
1/4 varza rosie medie
1/4 telina medie
2,5 apa plata
1 lingura ulei de masline extravirgin
1 lingura vegeta naturala
1 ceasca lapte
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala hrisca in mai multe ape, apoi se lasa la hidratat cateva ore in apa plata cat s-o acopere si putina zeama de lamaie (cititi aici despre hidratare). Se pune la fiert hrisca in apa in care a stat. Se adauga frunzele de varza rosie, telina, vegeta si ceapa. Se completeaza cu restul de apa si se lasa la fiert pana cand se inmoaie bine toate legumele (in special frunzele de varza).
Se ia vasul de pe foc, se lasa 5 minute sa se racoreasca, apoi se mixeaza totul cu cjutorul unui mixer vertical, pana cand se obtine o crema fina si delicata. Se adauga uleiul si laptele, dupa care se omogenizeaza din nou, cu mixerul.
Se potriveste de sare si piper. Daca vi se pare ca mai e nevoie, mai adaugati putin lapte, sa mai indulceasca supa.
Se transfera supa in boluri, se decoreaza cu cateva picaturi de lapte si putin marar. Se serveste imediat.

Reteta de supa de hrisca recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete post retete supa supa hrisca retete hrisca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4540 viz    0 com
1482 viz    0 com
2406 viz    0 com
2314 viz    0 com
1834 viz    0 com
1302 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015512 (s)