News Flash:

Reteta de supa de galuste

14 Octombrie 2013
1784 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 morcovi
1 telina mijlocie
1 pastarnac
2 cepe
500 gr carne de pui
2-3 oua
1 ceasca de gris
patrunjel tocat
sare dupa gust

Mod de preparare:

Se spala carnea de pui bine si se pune la fiert. Zarzavatul se taie mai mare. Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine. Se adauga zarzavatul. Intre timp se bat ouale cu mixerul bine.Apoi se adauga grisul si se mesteca cu o lingura pana se incorporeaza tot. Se lasa sa fiarba bine. Cand carnea este aproape fiarta se pun cu lingura gramajoare in oala.Dupa ce am terminat de adaugat galustele se pune o cana de apa rece in oala pentru a se umfla. Se lasa sa fiarba bine. Se adauga sare dupa gust.
La sfarsitul prepararii,cand oprim focul se pune si putina verdeata. Cea mai imortanta cantitate de verdeata se pune in farfurie la servire.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013703 (s)