News Flash:

Reteta de supa de fasole

7 Februarie 2013
1851 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g fasole
1 ceapa
1 morcov
1 legatura de patrunjel
½ telina
2 linguri ulei
suc de rosii (optional)
sare

Mod de preparare:

Fasolea se pune la inmuiat cu o seara in urma in apa calduta. A doua zi spalati boabele de fasole si puneti-le la fiert pana ce coaja incepe sa se increteasca. Apoi schimbati apa cu una curata si puneti fasolea din nou la fiert in apa cu sare. Se fierbe fasolea cu morcovul, telina si patrunjelul taiat marunt si cu ceapa tocata. Cand este fiarta se adauga sare si patrunjel verde tocat. Se mai poate adauga in supa rosii taiate marunt. Supa de fasole gatita dupa aceasta reteta o sa va placa cu siguranta deoarece telina si patrunjelul ii dau o savoare minunata. Se poate servi cu ardei iute sau ceapa.
 
 sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole ceapa morcov telina ulei sare apa calduta savoare minunata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2228 viz    1 com
1645 viz    0 com
2143 viz    0 com
1229 viz    0 com
1448 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018114 (s)