News Flash:

Reteta de supa de dovlecei cu usturoi

16 Aprilie 2014
2970 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite ulei de masline
100 ml smantana
2 catei de usturoi tocati
1 ceapa mica tocata
750 g dovlecei dat prin razatoare
500 ml apa
2 cuburi de legume

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu. Punem ceapa la calit timp de 2 minute. Adaugam apoi usturoiul si amestecam timp de 30 de se cunde. Adaugam dovleceii si amestecam timp de 2 minute. Punem si apa si cuburile de legume si marim intensitatea focului, acoperim cu un capac si lasam sa dea in clocot. Dupa ce incepe sa fiarba, lasam oala partial acoperita si lasam sa fiarba timp de 7 minute. Transferam supa intr-un robot de bucatarie si procesam pana cand obtinem o supa crema fina. Punem supa crema din nou la incalzit si incorporam smantana. Adaugam sare dupa gust si mai lasam pe foc timp de 3 minute. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1088 viz    0 com
14091 viz    0 com
2014 viz    0 com
2347 viz    0 com
1942 viz    0 com
1853 viz    0 com
2356 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015473 (s)