News Flash:

Reteta de supa de dovlecei cu usturoi

16 Aprilie 2014
3111 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite ulei de masline
100 ml smantana
2 catei de usturoi tocati
1 ceapa mica tocata
750 g dovlecei dat prin razatoare
500 ml apa
2 cuburi de legume

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala la foc mediu. Punem ceapa la calit timp de 2 minute. Adaugam apoi usturoiul si amestecam timp de 30 de se cunde. Adaugam dovleceii si amestecam timp de 2 minute. Punem si apa si cuburile de legume si marim intensitatea focului, acoperim cu un capac si lasam sa dea in clocot. Dupa ce incepe sa fiarba, lasam oala partial acoperita si lasam sa fiarba timp de 7 minute. Transferam supa intr-un robot de bucatarie si procesam pana cand obtinem o supa crema fina. Punem supa crema din nou la incalzit si incorporam smantana. Adaugam sare dupa gust si mai lasam pe foc timp de 3 minute. Se serveste imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa dovlecei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1137 viz    0 com
14144 viz    0 com
2069 viz    0 com
2402 viz    0 com
2025 viz    0 com
1890 viz    0 com
2411 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019202 (s)