News Flash:

Reteta de supa de dovlecei

8 Mai 2014
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 dovlecei taiati cubulete
1 lingura ulei de floarea-soarelui
100 ml smantana
1 ceapa tocata
1 catel de usturoi zdrobit
2 cartofi taiati cuburi
1 l supa de pui
sare

Mod de preparare:

Incingem o lingura de ulei intr-o oala la foc mediu. Punem la calit ceapa, usturoiul, dovleceii si cartofii. Dupa 5 minute adaugam supa de pui si 250 ml apa. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 30 de minute. Procesam supa intr-un blender. Punem apoi supa crema la incalzit la foc mediu, incorporam acum smantana si sarea. Se serveste cu chifle.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete supa supa dovlecei retete chifle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
1213 viz    0 com
1170 viz    0 com
2763 viz    0 com
1180 viz    0 com
1670 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019229 (s)