News Flash:

Reteta de supa de creson

10 Decembrie 2013
2215 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa
15 g unt
350 g creson
1 lingura faina
1.2 l supa de legume
1 lingurita nucsoara
50 ml smantana lichida
2 oua fierte tari
sare

Mod de preparare:

Ceapa se caleste in unt 2 minute si se adauga cresonul taiat amestecand cu o lingura de lemn. Se adauga faina. Se ia de pe foc si se pune treptat supa. Se pune inapoi pe foc si se da in clocot amestecand continuu. Se condimenteaza cu sare si nucsoara, se reduce focul si se fierbe 20 de minute. Se mixeaza cu un blender, se adauga smantana si se incalzeste incet. Se adauga la servire felii de oua deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013515 (s)