News Flash:

Reteta de supa cu feta si pastarnac

23 Februarie 2012
1914 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa cu feta si pastarnac
Ingrediente:

360 g cartofi taiati cubulete
100 g branza feta
1 lingura ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa tocata marunt
450 g pastarnac taiat cubulete
125 ml smantana
1 l supa de pui
sare

Mod de preparare:

Calim ceapa si usturoiul in jur de 3 minute in ulei incins, apoi adaugam cartofii si pastarnacul. Dupa cateva minute punem supa de pui si lasam sa fiarba. Cand incepe sa dea in clocot micsoram focul la minim si mai lasam asa in jur de un sfert de ora. Dupa aceea mixam supa in blender pana cand se obtine o crema fina. Punem supa crema din nou in oala, incorporam smantana si lasam sa se incalzeasca. Punem supa in castronel si presaram branza feta pe deasupra. Se poate servi cu paine prajita sau crutoane.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi branza feta usturoi ceapa pastarnac smantana sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017547 (s)