News Flash:

Reteta de supa-crema de spanac

15 Octombrie 2013
969 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr spanac
o ceasca mica de lapte
2-3 linguri de supa de pui si legume
1-2 linguri de faina
50 gr unt
un catel de usturoi
o bucatica mica de ceapa verde
sare
piper dupa gust

Mod de preparare:
 
Se curata spanacul, se spala foarte bine sa nu ramana pamant si se pune la fiert in aprox 2-3 l de apa, acoperit cu un capac. Dupa circa 10 minute, se scurge si se paseaza. Separat (intr-o oala mai mica), se pun faina si untul si se adauga un pic de zeama in care a fiert spanacul si se amesteca, apoi se adauga laptele si supa. Se amesteca si piureul de spanac, se sareaza, se pipereaza si se mai da un clocot, apoi se lasa un pic la aerisit si se pune in blender impreuna cu ceapa taiata marunt si cu usturoiul zdrobit si asta este tot.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1785 viz    0 com
2485 viz    0 com
1016 viz    0 com
1510 viz    0 com
1306 viz    0 com
1293 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1749 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013237 (s)