News Flash:

Reteta de sufleu de dovlecei

28 Noiembrie 2013
1226 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 dovlecei
3 linguri de unt
2 linguri de faina
1 ceasca si jumatate de lapte
2 linguri de branza telemea rasa
3 oua
sare

Mod de preparare:

Dovleceii se rad si se oparesc in apa clocotita cu sare. Se scurg, se pun intr-o tava unsa cu unt. Separat, se amesteca faina cu laptele, branza rasa si ouale si  se toarna peste dovlecei. Se pune tava la cuptor, la foc potrivit, circa 25 de minute pana se rumeneste sufleul. Se serveste cu iaurt pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei faina foc potrivit iaurt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014586 (s)