News Flash:

Reteta de sufleu de ciocolata rapid

21 Februarie 2013
2289 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri faina
200 g ciocolata tocata
150 g zahar brun
100 g unt
5 oua separate
2 linguri cacao
frisca pentru servire

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem un vas de iena. Intr-un bol punem ciocolata si untul si le bagam la cuptorul cu microunde timp de 2 minute. Amestecam cu o lingura si incorporam zaharul brun. Lasam deoparte sa se raceasca. Se bat intr-un bol galbenusurile si apoi amestecam cu ciocolata. Incorporam faina si cacao si amestecam. Cu un mixer electric se bat albusurile spuma si adaugam apoi zaharul treptat. Amestecam spuma de albusuri cu mixul de ciocolata si punem compozitia in vasul pregatit. Bagam la cuptor timp de 35 de minute. Presaram zahar pudra pe deasupra si servim cald cu frisca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina ciocolata tocata zahar brun unt oua separate cacao frisca bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1812 viz    0 com
3740 viz    0 com
4119 viz    0 com
2621 viz    0 com
1550 viz    0 com
2388 viz    0 com
2893 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1843 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031049 (s)