News Flash:

Reteta de sufleu de cartofi

5 Martie 2013
2360 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 cartofi
3 oua separate
2 linguri lapte
30 g unt
300 g boabe de porumb
2 catei de usturoi zdrobiti
200 g branza rasa
3 cepe verzi tocate

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 200 grade. Spalam cartofii si-i intepam cu o furculita. Ii asezam intr-o tava si-i punem la copt timp de o ora si 20 de minute. Scoatem cartofii si-i lasam un pic sa se raceasca. Cu o lingurita scoatem miezul. Asezam cosuletele de cartofi ramase cu partea taiata in sus intr-o oala. Facem un piure adaugand lapte, unt, usturoi si galbenusul de ou. Adaugam sare dupa gust si amestecam pana la omogenizare. Incorporam porumbul, ceapa verde si branza. Cu un mixer se bat albusurile spuma. Amestecam spuma de albus cu piureul si apoi cu o lingura umplem cosuletele de cartofi cu aceasta compozitie. Bagam la cuptor timp de 30 de minute. Se serveste cald.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi oua separate lapte unt branza rasa lingurita omogenizare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3233 viz    0 com
1458 viz    0 com
2088 viz    0 com
2120 viz    0 com
2386 viz    0 com
2287 viz    0 com
1662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019304 (s)