News Flash:

Reteta de sufleu cu branza de capra

8 Martie 2013
1748 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

50 g faina
unt topit
3 oua separate
1 albus extra
5 linguri parmezan ras
60 g unt
375 ml lapte caldut
150 g branza de capra zdrobita
1 lingura arpagic tocat
sare

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul la 200 grade. Ungem cu unt topit 6 vase termorezistente (capacitate 200 ml). Presaram 2 linguri din parmezan in fiecare vas. Intr-o craticioara punem untul la topit si adaugam treptat laptele. Fierbem timp de un minut. Turnam apoi laptele intr-un bol si incoporam branza de capra si parmezanul ramas. Adaugam galbenusurile de ou, pe rand. Incorporam arpagicul tocat. Adaugam sare dupa gust si lasam sa se raceasca, cu un mixer se bat albusurile si apoi amestecam compozitiile. Punem compozitia in vasele pregatite si apoi le bagam in cuptorul preincalzit si le lasam 20 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina unt topit oua separate albus extra parmezan ras unt lapte caldut
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1517 viz    0 com
1824 viz    0 com
1187 viz    0 com
2562 viz    0 com
2506 viz    0 com
2980 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017161 (s)