News Flash:

Reteta de sufleu cu branza

1 Martie 2013
1585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

40 g faina
5 oua separate
60 g unt
200 ml lapte
un praf nucsoara
80 g branza


Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 180 grade. Punem 10 g de unt intr-un bol pe care-l bagam la microunde cateva secunde. Ungem un vas de iena cu untul topit. Topim restul de unt intr-o craticioara foc foc mediu. Adaugam faina si amestecam cu o lingura de lemn timp de un minut. Indepartam de pe foc si incorporam laptele. Punem din nou vasul pe foc si amestecam timp de 2 minute pana se ingroasa. Indepartam de pe foc si incorporam galbenusurile, branza si nucsoara. Adaugam sare dupa gust. Cu un mixer electric se bat albusurile spuma si apoi incorporam spuma de albus in amestecul cu galbenusuri. Punem compozitia in vasul pregatit si bagam la cuptor timp de 30 de minute. Se serveste cu legume fierte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua separate unt lapte praf nucsoara branza bol mixer electric
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021043 (s)