News Flash:

Reteta de stiuca prajita

16 Februarie 2012
6181 Vizualizari | 0 Comentarii
Stiuca prajita
Ingrediente:

1 stiuca
faina alba
sare
ulei
   
Mod de preparare:

Spalam stiuca, o curatam de solzi si o evisceram. Taiem capul aripioarele si apoi taiem bucati cam de 8-9 cm. Le stergem cu un servet si le condimentam cu sare, apoi le trecem prin faina , le scuturam putin sa cada surplusul de faina si le prajim in ulei incins. Scoatem pe un servet  de hartie si servim cu cartofi prajiti, mujdei de usturoi si cateva felii de lamaie.
Stiuca prajita pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stiuca faina alba sare ulei stiuca prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017654 (s)