News Flash:

Reteta de sparanghel cu parmezan

16 Ianuarie 2014
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 legatura de sparanghel
2 linguri de ulei de masline extravirgin
2 linguri de parmezan ras
1 lingurita de zeama de lamaie
sare

Mod de preparare:

Sparanghelul se spala, se curata si se fierbe in apa plata. Apoi se scurge de zeama si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline, parmezan si zeama de lamaie. Se sareaza si se serveste la temperatura camerei.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene retete culinare retete bzi culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3128 viz    0 com
2672 viz    0 com
978 viz    0 com
1144 viz    0 com
1120 viz    0 com
1025 viz    0 com
1069 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013604 (s)