News Flash:

Reteta de sparanghel cu parmezan

16 Ianuarie 2014
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 legatura de sparanghel
2 linguri de ulei de masline extravirgin
2 linguri de parmezan ras
1 lingurita de zeama de lamaie
sare

Mod de preparare:

Sparanghelul se spala, se curata si se fierbe in apa plata. Apoi se scurge de zeama si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline, parmezan si zeama de lamaie. Se sareaza si se serveste la temperatura camerei.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene retete culinare retete bzi culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3178 viz    0 com
2743 viz    0 com
1036 viz    0 com
1173 viz    0 com
1162 viz    0 com
1096 viz    0 com
1120 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012678 (s)