News Flash:

Reteta de spaghete cu calamar

16 Februarie 2012
7524 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu calamar
Ingrediente:

calamar
spaghete
suc de rosii
jumatate de ceapa
un catel de usturoi
piper
sare
ulei
patrunjel
o jumatate paharut vin alb

Mod de preparare:

Curatam calamarii de pielita, altfel riscam sa o gasim printre dinti, cam asa. Dupa care ii taiem bucatele. Punem uleiul in tigaia de prajit, adaugam ceapa taiata marunt, catelul de usturoi taiat si el feliute subtiri. Dupa ce s-a "aurit" un pic ceapa, adaugam jumatate pahar cu suc de rosii, calamarii si patrunjelul.
Lasam circa 4 minute la foc mare , nu mai mult pentru ca, calamarii se intaresc si invirtim mereu sa nu se lipeasca. Adaugam sare si piper dupa gust, adaugam si vinul, mai lasam un pic si inchidem aragazul. Intre timp fierbem spaghettile "al dente", scurgem apa si le condimentam cu suculetul cu calamari.
Spaghete cu calamar pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

calamar spaghete ceapa usturoi piper sare ulei patrunjel vin alb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021153 (s)