News Flash:

Reteta de spaghete cu branza Pecorino

9 Aprilie 2014
1468 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

340g spaghete Barilla
100g branza Pecorino rasa
2 1/2 linguri ulei de masline extravirgin
1 lingura piper negru macinat in mojar

Mod de preparare:

Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Cand sunt gata, scurge-le si pune-le intr-un castron mare. Presara branza rasa deasupra si piper. Pentru ca sosul sa fie bine absorbit de paste, poti sa pui si cateva linguri de apa (cea in care au fiert pastele).

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spaghete spaghete branza spaghete pecorino
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017486 (s)