News Flash:

Reteta de Souvlaki de pui cu tzatziki

4 Martie 2014
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui fara piele
60 ml vin alb sec
60 ml ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
oregano proaspat
6 catei de usturoi
3 castraveti proaspeti
400 g iaurt grecesc
10 masline fara samburi
sare grunjoasa, piper

Mod de preparare:


Taie pieptul de pui in cubulete si amesteca-l cu uleiul de masline, vinul alb, oregano tocat, sucul si lamaie, 4 catei de usturoi tocati, sare si piper. Lasa-l la marinat jumatate de ora.

Intre timp, pregateste sosul tzatziki. Taie castravetii longitudinal, apoi in feliute. Absoarbe excesul de apa, adauga 2 catei de usturoi maruntiti si iaurtul grecesc. Asezoneaza cu sare si piper si adauga maslinele.

Infige pieptul de pui pe bete pentru frigarui si coace-l pana ce se rumeneste si devine fraged. Souvlaki de pui cu sos tzatziki usor picant se servesc cu paine proaspata sau lipii si felii de lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete souvlaki retete tzatziki retete grecesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1535 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019349 (s)