News Flash:

Reteta de soufle de dovlecei

12 Martie 2012
1474 Vizualizari | 0 Comentarii
Soufle de dovlecei
Ingrediente:

2 dovlecei mai marisori (aprox. 1 kg)
250 ml lapte
3 oua
3 linguri branza rasa
2 linguri cu varf de faina
3 linguri unt

Mod de preparare:

Se curata dovleceii, se taie felii si se fierb in apa cu sare. Se strecoara si se zdrobesc cu furculita. Separat se face un sos bechamel din unt, faina, lapte. Se ia de pe foc si se adauga branza, galbenusurile unul cate unul si la sfarsat albusurile batute spuma. Se amesteca cu dovleceii si se pun intr-o forma unsa din belsug cu unt si tapetata cu pesmet. Deasupra se mai presara branza. Se coc la foc mic aprox. 30 de minute pana se rumenesc frumos deasupra.
Soufle de dovlecei pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


dovlecei lapte oua branza faina unt furculita sos bechamel forma pesmet
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1253 viz    0 com
4231 viz    0 com
1681 viz    0 com
6390 viz    0 com
4435 viz    0 com
2522 viz    0 com

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025429 (s)