News Flash:

Reteta de sos Soubise

9 August 2012
1901 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

25 gr faina
50 gr unt
125 gr ceapa
100 ml lapte
nucsoara rasa
piper
sare

   
Mod de preparare:

Curatim ceapa, o taiem rondele si o calim in unt. Punem in tigaie lapte si faina, amestecam bine, apoi potrivim de piper si sare, presaram nucsoara si lasam pe foc mic, timp de o ora. Strecuram sosul, adaugam foarte putin lapte si mai lasam tot pe foc mic cateva minute.
Acest sos Soubise se serveste cu friptura, peste, oua fierte si legume.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt ceapa lapte nucsoara rasapipersare tigaie friptura peste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4562 viz    0 com
3324 viz    0 com
5154 viz    0 com
4146 viz    0 com
3204 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1603 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020049 (s)