News Flash:

Reteta de sos picant pentru friptura

22 August 2014
4921 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 morcov
3 catei de usturoi
1 lingura cu zeama de lamaie
1 lingura cu mustar
4 linguri cu ulei de masline
1 galbenus
1/2 lingura cu sos de soia
piper alb
sare

Mod de preparare:

Galbenusul este lasat la temperatura camerei. Morcovul se da pe razatoarea fina, iar usturoiul se piseaza marunt. Galbenusul se freaca bine cu usturoiul pisat. Se adauga mustarul, sosul de soia, uleiul si lamaia, alternandu-le. Se amesteca bine doar intr-un sens, la fel ca la prepararea maionezei. Se adauga si morcovul, apoi se pun sare si piper. Se poate servi alaturi de carne fiarta sau de legume.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos picant retete sosuri sos friptura sos legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019293 (s)