News Flash:

Reteta de sos pesto cu parmezan

2 Aprilie 2014
2209 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g spanac
70 g parmezan dat prin razatoare
50 g nuci de macadamia zdrobite
4 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare:

Intr-un robot de bucatarie procesam spanacul, nucile si usturoiul. Incorporam usor si uleiul si procesam pana la omogenizare. Transferam compozitia intr-un bol si amestecam cu parmezan. Adaugam sare dupa gust si servim ca gustare intre mese cu paine coapta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos pesto retete sosuri sos parmezan sos nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2327 viz    0 com
1904 viz    0 com
2072 viz    0 com
2530 viz    0 com
1626 viz    0 com
2063 viz    0 com
2239 viz    0 com
1598 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015396 (s)