News Flash:

Reteta de sos pesto

11 Ianuarie 2013
2500 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/2 cana parmezan
1/3 cana rozmarin proaspat
4 catei usturoi
1 1/2 cana patrunjel proaspat tocat
1/2 cana nuci
1/2 cana ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:
 
Pune in blender rozmarin, patrunjel, usturoi, branza si nuci. Toarna in compozitie 1/4 cana ulei si proceseaza pana cand obtii un sos fin. Pe masura ce blenderul este in functiune, toarna restul de ulei. Adauga sare si piper dupa gust.
Foloseste acest sos pesto aromat la creveti, in paste, la peste sau diverse fripturi din carne de vita sau pui. Poti, de asemenea, sa faci aperitive cu paine prajita si acest sos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan rozmarin proaspat usturoi patrunjel proaspat nuci blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3136 viz    0 com
4655 viz    0 com
1711 viz    0 com
2791 viz    0 com
8958 viz    0 com
2406 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018490 (s)