News Flash:

Reteta de sos pesto

11 Ianuarie 2013
2271 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 1/2 cana parmezan
1/3 cana rozmarin proaspat
4 catei usturoi
1 1/2 cana patrunjel proaspat tocat
1/2 cana nuci
1/2 cana ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:
 
Pune in blender rozmarin, patrunjel, usturoi, branza si nuci. Toarna in compozitie 1/4 cana ulei si proceseaza pana cand obtii un sos fin. Pe masura ce blenderul este in functiune, toarna restul de ulei. Adauga sare si piper dupa gust.
Foloseste acest sos pesto aromat la creveti, in paste, la peste sau diverse fripturi din carne de vita sau pui. Poti, de asemenea, sa faci aperitive cu paine prajita si acest sos.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan rozmarin proaspat usturoi patrunjel proaspat nuci blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2750 viz    0 com
4312 viz    0 com
1530 viz    0 com
2584 viz    0 com
7641 viz    0 com
1981 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014870 (s)