News Flash:

Reteta de sos de sardele

18 Septembrie 2012
1868 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g sardele
3 galbenusuri tari
1 ceapa
1 ceasca ulei
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura faina
sare
1 foaie de dafin
1 pahar vin alb
1 lingura otet
1/2 lamaie

Mod de preparare:

Freaca galbenusurile cu mustar si ulei, pana obtii o maioneza groasa. Subtiaza maioneza cu zeama de la o jumatate de lamaie. Adauga ceapa tocata marunt si sardelele fara oase, tocate foarte fin. Separat, pregateste un sos din faina, otet si vi alb, pe care il fiebi 10 minute cu o foaie de dafin. Lasa sosul la racit, apoi amesteca-l cu maioneza si potriveste de gust cu sare. Serveste sosul rece, de la frigider.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sos sos sardele retete culinare de mancare sardele galbenusuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2767 viz    0 com
9267 viz    0 com
65990 viz    0 com
1927 viz    0 com
4590 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015744 (s)