News Flash:

Reteta de sos cu dovleac

18 Martie 2014
2177 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana patrunjel proaspat
1 cana de busuioc
1 cana piure de dovleac
1/3 cana de fistic sarat decojit
1/4 cana parmezan ras
2 linguri de miere
2 catei tocati de usturoi
1/2 lamaie stoarsa
1 varf de cutit de sare
1/4 lingurita piper negru
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Adauga toate ingredientele, cu exceptia uleiului de masline, in blender si mixeaza pana se omogenizeaza. Apoi adauga gradual uleiul de masline. Da pesto-ul cu dovleac la frigider si seveste-l intotdeauna rece, intins pe tartine sau lipii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sos sos dovleac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2293 viz    0 com
1632 viz    0 com
1476 viz    0 com
1664 viz    0 com
1718 viz    0 com
2363 viz    0 com
2724 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020894 (s)