News Flash:

Reteta de sos chutney

30 Ianuarie 2013
2274 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 grame stafide
3 lamai
4 cepe rosii
3 sfecle rosii
300 grame zahar
300 ml apa
30 ml miere
4 mere
1 lingurita coriandru macinat
1 lingurita seminte mustar
2 cuisoare
250 ml otet balsamic
piper
sare

Mod de preparare:

Coace sfecla timp de 30 de minute si taie-o apoi in felii subtiri. Pune merele intr-o cratita cu apa si fierbe 10 minute. Adauga stafidele si lamaile taiate cubulete. Cand merele s-au inmuiat, adauga in cratita feliile de sfecla, ceapa tocata, cuisoarele si coriandrul si lasa la fiert 30 de minute. Separat fierbe otetul cu apa, semintele de mustar, mierea si zaharul si toarna peste celelalte ingrediente. Lasa pe foc pana cand obtii un sos consistent. Transfera apoi sosul in borcane si depoziteaza-le la rece timp de cateva saptamani. Sosul poate fi consumat si imediat, la diverse preparate. Sosul chutney cu lamaie, sfecla si stafide se serveste alaturi de preparate din legume si carne.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

stafide lamai cepe rosii sfecle rosii zahar apa miere mere cuisoare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2448 viz    0 com
2275 viz    0 com
2758 viz    0 com
4322 viz    0 com
1530 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020793 (s)