News Flash:

Reteta de sorbet de pepene galben

7 August 2013
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene galben
3 linguri de miere
3 albusuri
5 linguri de zahar

Mod de preparare:

Pepenele se curata de coaja si se face pasta cu ajutorul robotului. Albusurile se bat spuma cu zaharul. Se amesteca pasta cu mierea de albine apoi se incorporeaza si albusurile batute. Se introduce la congelator, amestecandu-se in din cand in cand. Inainte de a fi pus in cupe se trece prin robot pentru a sparge acele de gheata.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pepene galben miere zahar congelator
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024271 (s)