News Flash:

Reteta de sorbet de mandarine

18 Februarie 2013
1554 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

mandarine
450 gr suc de mandarine
125 gr apa
50 gr miere
150 gr zahar
 
Mod de preparare:
 
Combina apa cu zaharul intr-o cratita si lasa pe foc pana cand da in clocot. Da apoi focul mai mic si mai fierbe pana cand tot zaharul se dizolva. Adauga mierea, amesteca bine si apoi ia de pe foc. Adauga apoi si sucul de mandarine si lasa sa se raceasca complet. Transfera totul intr-un recipient si da la frigider pentru doua ore. Amesteca apoi bine toata compozitia si mai da la rece pentru doua ore. Lasa apoi sorbetul la racit peste noapte, la congelator. Inainte de a servi, scoate sorbetul la frigider, sa se inmoaie putin.

Sorbetul de mandarine se serveste cu sos de caramel si putina menta tocata pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mandarine apa miere zahar cratita clocot frigider menta tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1962 viz    0 com
1910 viz    0 com
1271 viz    0 com
1124 viz    0 com
1913 viz    0 com
3335 viz    0 com
7104 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032145 (s)