News Flash:

Reteta de sorbet cu mure si alcool

22 Iulie 2014
1575 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3/4 cana Cabernet Sauvignon
2 cani mure (proapete sau congelate)
1 cana apa
1/2 cana zahar
2 lingurite zeama de lamaie
1 albus

Mod de preparare:

Cu ajutorul unu mixer bate albusul de ou pana obtii o spuma tare. Adauga in blender murele, apa, zaharul, vinul si zeama de lamaie. Amesteca compozitia pana devine spumoasa. Pune compozitia obtinuta intr-un bol incapator si adauga albusul peste. Incorporeaza albusul cu ajutorul unei palete amestecand de jos in sus, altfel spuma se va lasa.

Adauga compozitia obtinuta intr-un bol pentru inghetata si las-o la congelator, pana ajunge la consistenta dorita. Cu ajutorul unei unei linguri pune sorbetul intr-o cupa de inghetata. Decoreaza cu mure si/sau cu frunze de menta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete sorbet retete vara retete culinare retete racoritoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022562 (s)